Het is tijd voor een feestje!

4 september 2021

Zeekadetkorps Nederland viert 65-jarig jubileum!
Bataviahaven, lelystad

(Bijna) elk zomerkamp kunnen de zeekadetten gebruik maken van de WR1-sloepen van de Koninklijke Marine.

Wat fijn dat u reageert op onze Save the Date kaart.

Het ziet er naar uit dat wij op 4 september aanstaande eindelijk ons 65 jarig bestaan samen met u kunnen vieren. Daar hebben wij lang naar uitgekeken. Graag verzoek ik u hieronder de gevraagde gegevens in te vullen. Op die manier krijgen wij een goed overzicht wie wij zaterdagmiddag 4 september mogen ontvangen tijdens de HISWA te Water in de Bataviahaven van Lelystad. Natuurlijk zijn naast leden van het Hoofdbestuur zeekadetten en kaderleden tijdens deze gebeurtenis aanwezig. Na afloop willen wij met u graag een vaartocht maken met een of meer van onze korpsschepen. U ziet dan van zeer nabij hoe een Zeekadetkorps functioneert en maakt samen met hen een, naar ik hoop, zonovergoten vaartocht over het Markermeer.

Wij zien uit naar uw komst!

Zeekadetkorps Nederland
Voorzitter

Bart Escher

 

 

Al onze genodigden ontvangen 2 vrijkaarten voor een bezoek aan de Hiswa te Water. Vanwege eventuele overheidsmaatregelen in het kader van Corona is het van belang zowel uw eigen gegevens als die van uw gast hierboven volledig in te vullen.

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u een binnen 3 dagen een bevestiging op het door u opgegeven emailadres. Via dit emailadres ontvangt u nadere berichten over het definitieve programma, eventuele wijzigingen, routebeschrijving en dergelijke.

Geef u op voor 4 september

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″ field_values=”check=First Choice,Second Choice”]