Bedroefd heeft het Hoofdbestuur van het Zeekadetkorps Nederland kennis genomen van het bericht dat bij het ongeval met de NH90 helikopter nabij Aruba luitenant ter zee der tweede klasse oudste categorie Erwin Warnies is overleden.

https://www.defensie.nl/organisatie/marine/nieuws/2020/07/20/2-militairen-omgekomen-bij-helikoptercrash-in-caribische-zee

Erwin was, voor hij naar de hogere zeevaartschool en later de Koninklijke Marine ging, zeekadet bij het Zeekadetkorps Amsterdam. Erwin laat zijn echtgenote Jessica en zijn bijna tweejarig dochtertje Fleur na.

Het hoofdbestuur van het Zeekadetkorps Nederland condoleert de nabestaanden van Erwin en uiteraard ook van LTZ2OC Christine Martens met hun zware verlies.

Jessica hoopt dat collega’s, vrienden en andere bekenden een brief, een kaart of iets anders tastbaars opsturen met herinneringen aan hem. Tegen de tijd dat Fleur vragen krijgt over haar papa kan Jessica haar dan deze tastbare herinneringen laten zien.

U kunt uw herinnering opsturen naar:
KIM t.a.v. Jessica Havik, Het Nieuwe Diep 8, Postbus 10.000, 1780 CA Den Helder.

Door de Koninklijke Marine is een online condoleance register geopend. U vindt dit register onder https://www.defensie.nl/actueel/condoleances/christine-martens-en-erwin-warnies