Commandant Zeekadetkorps Heerhugowaard

Met ingang van 18 juni2016 is de heer R.M. Joppe benoemd tot commandant van het Zeekadetkorps Heerhugowaard. In verband met deze benoeming is hij met ingang van de zelfde datum bevorderd tot Zeekadetofficier 1e klasse. Remy Joppe is op 1 april 2015 als Zeekadetofficier 3e klasse toegetreden tot het Zeekadetkorps Heerhugowaard. Op 1 oktober 2015 werd hij bevorderd tot Zeekadetofficier 2e klasse oudste categorie en ging hij de functie van commandant waarnemen.

Korpsleiding Zeekadetkorps Heerhugowaard

Met ingang van 18 juni 2016 is de heer D.C. van der Leelie bevorderd tot Zeekadetofficier 2e klasse in het Zeekadetkorps Heerhugowaard. Daen van der Leelie, die al lang aan dit korps is verbonden, werd op 1 juli 2010 Zeekadetofficier 3e klasse.

Mevrouw O. Koster is met ingang van 18 juni 2016 in het Zeekadetkorps Heerhugowaard benoemd tot Zeekadetofficier 2e klasse. Olga Koster heeft al een flinke staat van dienst. Zij trad als aspirant zeekadet tot dit korps toe en werd eveneens op 1 juli 2010 Zeekadetofficier 3e klasse. Op 1 oktober 2015 zwaaide zij af als Zeekadetofficier 1e klasse nadat zij ruim twee jaren commandant was gewest.

Mevrouw M. Joppe-Schellevis is met ingang van gelijke datum in dit korps benoemd tot Zeekadetofficier 3e klasse. Marlies Joppe maakt voor het eerst deel uit van een Zeekadetkorps.