De nieuwe website  van het Zeekadetkorps Nederland is online. In alle opzichten is de nieuwe site verbeterd ten opzichte van de oude. Belangrijkste wijziging is dat de website “Full Responsive” is. Dat betekent dat je de website gemakkelijk kunt lezen op je smartphone of tablet.

De website heeft een informatief karakter. Zo is de nieuws voorziening aangepast. De nieuwsberichten zijn verdeeld in landelijk nieuws en nieuws voor de zeekadetten.

De nieuwtjes die de korpsen te melden hebben zijn te volgen via onze Facebook pagina. Op de website van ZKKNL worden uitsluitend nationale evenementen weergegeven.

De indeling van de site is ook aangepast. Via het hoofdmenu zijn er diverse submenu’s aangebracht die allemaal een duidelijke hoofdtekst hebben.

Elk korps heeft zijn eigen pagina behouden. Nieuw is de mogelijkheid om direct aan een korps een vraag te stellen via een contact formulier.

Nieuw is ook de link naar de YouTube kanaal van het Zeekadetkorps Nederland. Hierop zijn filmpjes te bekijken van de plaatselijke korpsen.

Agenda. Deze is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een paar handige functionaliteiten.

Het intranet van de is ook operationeel. Het inloggen gaat op dezelfde manier als bij de oude website.

BEDANKT!
Sjoerd Brandsma maakt van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen als webmaster. Wij willen Sjoerd dan ook enorm bedanken voor de werkzaamheden die hij de afgelopen jaren heeft verricht als webmaster!!!!

Met het vertrek van Sjoerd als webmaster zijn er voor de nieuwe website drie webmasters; Gert van Beest, Wouter Eikelenbook en Edgar Aaldijk.

De redactie.