Informatiemap

Het Zeekadetkorps Nederland gebruikt voor het benaderen van relaties en sponsoren een informatiemap met losse inlegvellen.

promotiemapHet Zeekadetkorps Nederland gebruikt voor het benaderen van relaties en sponsoren een informatiemap met losse inlegvellen.

De stevige informatiemap heeft ruim het formaat A4 en is voorzien van twee kleppen zodat inlegvellen in de map blijven zitten.

De map is aan de voorzijde voorzien van een actiefoto van zeekadetten en aan de achterzijde daarvan een foto collage van twaalf foto’s van diverse activiteiten. De foto’s zijn geheel in het blauw. Hierdoor geven de foto’s het karakter van het Zeekadetkorps weer zonder dat de map snel veroudert.

Op de map komt afgezien van het algemeen e-mailadres en de algemene website geen tekst voor.

Deze informatiemap kan ook door de plaatselijke Zeekadetkorpsen worden gebruikt.

Aan de informatiemappen zijn voor de korpsen geen kosten verbonden, zolang die in bescheiden mate worden aangevraagd. Daar staat tegenover dat het beschikbaar stellen van de mappen ter beoordeling van het hoofdbestuur is. U dient daarom in uw aanvraag aan te geven op welke wijze en bij welke gelegenheid u de informatiemappen gaat gebruiken.

 

Kijk voor het bestellen van informatiemappen op het besloten intranet bij BESTELLEN PUBLIC RELATIONS. Ga hier naar het besloten intranet.

Korpsen die gebruikmaken van de informatiemap kunnen de inhoud zelf bepalen.

De korpsen kunnen bij het vullen van de informatiemap gebruikmaken van de landelijk beschikbare inlegvellen. U kunt die landelijke inlegvellen als pdf-bestanden downloaden en zelf printen. Het advies is de inlegvellen tweezijdig af te drukken. Het gebruik van 90 grams papier heeft de voorkeur. Maak geen voorraad inlegvellen maar print steeds de meest recente versie.

Algemene informatie

organisatie van het Zeekadetkorps Nederland

Van zeekadet … tot matroos operationele dienst
Van zeekadet … tot officier administratie
Van zeekadet … tot officier technische dienst
Van zeekadet … tot onderofficier technische dienst
Van zeekadet … tot wachtsofficier
Van zeekadet … tot offshore elektromonteur
Van zeekadet … tot reder
Van zeekadet … tot stuurman/DPO offshore
Van zeekadet … tot stuurman zeevaart
Van zeekadet … tot leerling machinist hopperzuiger
Van zeekadet … tot machinist cutterzuiger
Van zeekadet … tot kapitein-eigenaar binnenvaart
Van zeekadet … tot monteur communicatie
Van zeekadet … tot stuurman binnenvaart

 

De links hierboven verwijzen naar de pagina’s van de website van het Zeekadetkorps Nederland waarop deze verhalen ook zijn te lezen.

Kijk voor het downloaden van inlegvellen op het intranet bij BESTELLEN PUBLIC RELATIONS. Ga hier naar het intranet.