Promotiestand

Het gebruik, afspraken en inzet van onze promotiestand.

Promotiestand

standachterBij grote evenementen is het erg belangrijk direct de aandacht van het publiek te vangen.

Als een korpsschip aanwezig is dan valt dat natuurlijk meteen op. En ook de jonge zeekadetten weten de aandacht van – vooral de jonge – bezoekers te trekken. Doordat andere standhouders – vaak commerciële bedrijven – met groot materiaal uitrukken, is de ‘strijd’ om de aandacht groot. Het Zeekadetkorps Nederland heeft nu een weersbestendige presentatie waarop de veelheid van activiteiten direct opvalt.

standlinksstandrechts

Naast een grote luchtfoto van Flying Focus op de achterwand zijn op de zijpanelen veel foto’s uit verschillende korpsen gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De promotiestand heeft een kenmerkende uitstraling voor alle zeekadetkorpsen. Het is niet de bedoeling bij het gebruik van de stand daaraan iets te veranderen.

standvoorzijdeDe zeekadetkorpsen mogen op de voorkant van de tafel wel een foto van het eigen korpsschip ophangen. Die foto moet wel in het geheel passen.

De korpsen moeten de foto van hun korpsschip via de commissie sponsoring en public relations op doek laten aanbrengen. Aanvragen op dezelfde manier als het reserveren van de stand. Prijs van de banner op aanvraag.

skydancer_rotterdam_heijplaatBij de aanvang van het 60-jarig jubileum in Gouda heeft het zeekadetkorps Nederland een Skydancer geïntroduceerd  ter ondersteuning van promotionele activiteiten.
Vanwege het formaat trekt deze Skydancer zeker de aandacht van veraf. De aansluiting van de blower is 220 volt (huis-, tuin en keuken stopcontact, dus geen krachtstroom).

De Skydancer set bestaat uit een flinke blower en een Tube. Let wel, de blower is niet geruisloos….

promowandaVoor korte presentaties binnenshuis is in 2016 een nieuwe stand ontwikkeld. Deze harmonicawand is verpakt in een trolly waardoor deze gemakkelijk is te vervoeren. Hij past op de achterbank van een auto.

Een kleine bijpassende en opvouwbare balie kan gebruikt worden voor brochures.

Gebruik van de stand

ledenwervinglemmerHet Zeekadetkorps Nederland zet de promotiestand in bij landelijke evenementen. Daarnaast kunnen de plaatselijke zeekadetkorpsen de stand gebruiken. Verzoeken daartoe moeten vroegtijdig worden ingediend. Als er meer aanvragen voor de zelfde dag zijn dan bepaalt de commissie sponsoring en pr welk korps de stand mag gebruiken. Daarbij kan de commissie letten op een goede spreiding, het karakter van de actviteit waarbij de stand wordt gebruikt en de reisafstanden.

Bij het aanvragen van de stand moet een verklaring worden meegestuurd over de aansprakelijkheid. Deze verklaring staat op het besloten intranet.

Vraag de stand aan via onderstaand contactblad. Contact hiervoor met PR Lid HB, Wouter Eikelenboom

De gebruiker van de stand moet de stand zelf ophalen bij de vorige gebruiker. Het korps, dat de stand heeft gebruikt, en de nieuwe gebruiker moeten de overdracht ‘in goed overleg’ regelen, Daarbij moet er rekening mee worden gehouden dat de nieuwe gebruiker moet rijden en dus meer tijd kwijt is aan de overdracht.

De stand is volledig demontabel.

Voor een goed resultaat is het van groot belang de stand in de juiste volgorde op te bouwen. Doe het opbouwen van de stand strikt volgens de gebruiksinstructie.

Gebruiksinstructie. Volg de instructie ook bij het afbreken.

Reserveringen

De promotiestand van het Zeekadetkorps Nederland is op de volgende dagen voor 2017 al gereserveerd

15 april, ZKK Alkmaar, Open Dag

6 mei, ZKK IJmuiden, KNRM reddingbootdag

14 mei, ZKK Arnhem, Arnhemse kadedagen

21 mei, ZKK Maassluis, Zeesleepdag

27 mei, ZKK Urk, Visserijdagen

19 augustus, ZKK Hellevoetsluis, Vestingsdagen

1 september, ZKKNL , presentatie bij de Koninklijke Marine

16 september, ZKK Schiedam, Brandersfeesten

23 september, ZKK Alkmaar, Landelijke Roeiwedstrijden

7 oktober, ZKK Maassluis, Furiade

Reserveren stand

8 + 15 =