Op zaterdag 9 juni worden de allereerste zeilwedstrijden met de RS Quest georganiseerd. Het Zeekadetkorps Gouda neemt het voortouw en heeft het wedstrijdparcours uitgezet op de Reeuwijkse Plassen. De wedstrijden worden gehouden bij GWV Elfhoeven aan de Platteweg 73, 2811 HR Reeuwijk.

Om 09.00u kunnen de boten te water worden gelaten. Na een briefing een klein rondje zeilen beginnen de eerste wedstrijden. Om 12.30u is de lunch en o,m 13.30u beginnen de wedstrijden weer. Om 16.00u is de prijsuitreiking.

Als zeilreglement houden we het standaard zeilreglement aan. Voor de bemanning gelden de volgende eisen: minimaal 2 personen. Voor deze eerste zeilwedstrijd met de RS Quest stellen we nog geen maximale leeftijd vast.
Aanmelden kan per mail aan nautisch@zkkgouda.nl . Vermeld hierbij het aantal boten met het zeilnummer en het aantal aanwezigen. Daarnaast ontvangen we ook graag het telefoonnummer van de contactpersoon. Aanmelden kan tot en met vrijdag 25 mei.
Inschrijfkosten zijn €15,- per RS Quest plus €2,50 per aanwezige. Hierbij inbegrepen zijn o.a. vaarontheffing voor de RS Quest, een eenvoudige lunch en gebruik van sanitair inclusief douches. Inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar NL28 RABO 0366 8227 05 ten name van Stichting Zeekadetkorps Gouda o.v.v. korpsnaam + Questrijd 2018.
Vergeet niet de zeilnummer aan te  brengen in het grootzeil!!